Groepen

Bij TMS – De Borduurder zijn we er helemaal voor jou en je vrienden! Of je nu bij een jeugdbeweging zit, deel uitmaakt van een 100-dagencomité, bij een cool bedrijf werkt of gewoon een toffe groep bent, we zijn er voor je. Wat ons anders maakt? Wij zijn niet alleen super ervaren, maar we hebben ook een hele hoop machines en veel ruimte, dus we kunnen altijd de beste deals aanbieden – goedkoper dan de rest!

Dus, heb je zin in unieke truien voor je jeugdbeweging, je 100-dagen, dat ene event of voor je bedrijf? Kom maar op met die ideeën, hoe gekker, hoe beter! Wij fixen het voor je, en dat voor een prijs die je nergens anders vindt. Ook bij grotere aantallen blijven we spotgoedkoop.

Vragen of speciale wensen voor je groepsbestelling?

Bel ons op 0478 44 88 80 of stuur een berichtje via het contactformulier. We staan klaar om met jou samen te werken en iets geweldigs neer te zetten!

Bij TMS – De Borduurder weten we dat je niet alleen een goede deal wilt, maar ook topkwaliteit voor je geld. We hebben de prijzen van andere borduurders gecheckt en onze tarieven zijn echt scherp. Maar bij ons krijg je meer dan alleen een goede prijs. Je krijgt echte waarde.

Dankzij onze jaren ervaring in borduren leveren we niet alleen mooi werk, maar ook iets dat lang meegaat. Elk kledingstuk krijgt onze persoonlijke touch, want jouw stijl is uniek en dat moet je outfit ook zijn.

Onze ervaring rocks!

Met onze ervaring en een lijst van tevreden klanten zijn we echte pro’s in ons vak. We hebben alles al eens gedaan: van kleine lokale acties tot grote bedrijfsprojecten. Ons portfolio spreekt boekdelen over onze kwaliteit en precisie.

Flexibele Verzending

Elk project is anders, daarom passen we ons altijd aan. Of het nu om één item gaat of een grote groepsbestelling, wij fixen het. We hebben veel keuze in ontwerpen en kleding en luisteren naar jouw wensen.

Onze levering is snel, binnen maximaal 4 weken. Verzendkosten? Deze zijn momenteel GRATIS.

Check onze prijzen op de website. We zijn super transparant, dus je ziet meteen hoe we scoren tegenover de concurrentie. Zo maak je altijd een slimme keuze.